Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Εεεεεεερχεταιιι!!!!!

25.02.2020

Στις 7 Μαρτίου στις 18 :30 σας περιμένουμε όλους με πολύ χαρά στην εκδήλωση Dancing for kethis _ ένα ταξίδι στο χώρο της μόδας για να στηρίξουμε το κέντρο θεραπευτικής ιππασίας .
Όμως θέλω να σας πω δύο λόγια για την προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης που τρέχει εδώ και αρκετό καιρό , καταρχάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιώργο Πασχάλια ιδιοκτήτη του Σέρρες Παλλάς που πάντα ειναι δίπλα μας και μας παραχωρεί την αίθουσα δωρεάν αλλά μας βοηθά και σε ότιδηποτε άλλο χρειαστούμε με πολύ μεγάλη χαρά .!!
Τεράστιο ευχαριστώ στις σχολές χορού που για δεύτερη Χρόνια αναλαμβάνουν να διδάξουν σε κύριους και κυρίες χορογραφίες έτσι ώστε να μας τις παρουσιάσουν τη βραδιά της εκδήλωσης Special thanks to
ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΕΡΟ Μαρινα Σβετλοβα στη σχολή της Natali Ναταλί Θεοδωρίδου και στη σχολή Σιωτη Fani Sioti Athina Sioti !
Ευχαριστώ όμως και όλα τα παιδιά που κάνουν πρόβες ατελείωτες ώρες που δουλεύουν ασταμάτητα που έχουν πάρει επάνω τους και πολλές άλλες υποχρεώσεις για να βοηθήσουν όσο μπορούν !!!
Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ όλους σας για τη συμμετοχή
Αργυρω Δαρνακα Mimi Dalagka Χριστίνα Μπαλίτη Αλέξης Χανλής Christos Charitopoulos Δημήτρης Καρακάσης
Επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή τους
Κατερίνα Χαριζάνη, Γιάννης Τσιούλης
Αργυρώ Ασπουγαλή
Κωστής Κρυωνας
Κατερίνα Χαριζάνη
Γιάννης Τσιούλης
Πάνος Δαμάσκος
Άννα- Μαρία Εξέκη και
Στέλιος Τόλλιος Ζωγράφος
Ευγενία Καζήλα
Για την πολύτιμη βοήθεια την Filitsa Gobranoy
Αμπαλακη Στέλλα , Καλλιόπη Βασιλια Κυριάκο τερζιδη
Στέλιο Δοντάκη Λεωνίδα Κελεσενλη Βέρα Γκιρμπα και τον Μαριο Αναστασιαδη !!!
Υπάρχουν όμως και τα κορίτσια μας που θα μας παρουσιάσουν ρούχα εποχής , οπότε έπρεπε να βρούμε καταστήματα που θα μας βοηθήσουν εθελοντικά κομμωτήρια και φυσικά μακιγιεζ , οπτικα , υποδήματα και κοσμήματα
Ευχαριστώ λοιπόν μέσα από την καρδιά μου
Το κατάστημα Σοφή , το κομμωτήριο Κωστας Μιτακης kostas Mitakis ,το κομμωτήριο Ντίνα ΒΡΑΜΠΑΚΗ , το κομμωτήρια Aggelica , το κομμωτήριο Prive το κομμωτήριο του Χάρη Hairclubharris και το PS pashalis Hair και το κομμωτήριο Billys !!!!
την Φανή Παπαδόπουλου δεν ξέρω ποια πόσα χρόνια είναι μαζί μας αλλά είναι πολλά και πάντα δηλώνει πως είναι δίπλα μας , τον Αλέξη ΧΑΝΛΗ Επίσης δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση με πολύ αγάπη και φέτος έχουμε μαζί μας και το κατάστημα Αλβανουδη !!!
Επίσης μακιγιάζ θα,επιμεληθεί και η Δήμητρα ΚΑΡΑΠΑΒΛΙΔΟΥ !!!
Παιδική Πασαρέλα με αγάπη από το κατάστημα Φλώρα είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα είναι μια υπέροχη στιγμή της εκδήλωσης με τα μικρούλια μας !!!!!
Ρούχα από τους μοναδικούς αγαπημένους φίλους μπορώ να πω Αrcobaleno , Ντίνα Μπασδαρα από τη Νιγρίτα απο το κατάστημα Focus από την Μιμή Δαλαγκα από το κατάστημα KIARA Επίσης από την κυρία Τζένη Ζάχου και τεράστιο ευχαριστώ στη ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ που έραψε ρούχα μόνο για την εκδήλωση !!!! Υποδήματα από την Irene Gotsika και κοσμήματα από το διάστημα La gemma , Moments της ειρήνης Αργυριαδου που θα σχεδίασει κόσμημα για ρουχο του 19ου αιώνα ???????? ευχαριστώ θερμά το κατάστημα J &A το κατάστημα Focus και φυσικά το κατάστημα οπτικών Μάριος Παπανικος !!!!
Την επιμέλεια φυσικά την έχει η ενδυματολόγος Βάσω Κουνούπη !!!!
Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Μπάλας και ευχαριστώ για τον ηχητικό εξοπλισμό τον Πάντα Θανάση, όμως θα σας κεράσουμε και κρασί από το Κτήμα Μπισκα αλλά και το Επί γης !!!!!
Τα κορίτσια λοιπόν είναι
Βασιλικη Τζιαμαλη
Ελενα ΑΛΑΤΖΙΑ
Λένα Τζατζανιδου
Κατερίνα Νωτα
Εύη Τζεμπελου
Κερασιά Κοκαλη
Κατια Λαδιά
Μαρία ΜΙΧΤΣΟΓΛΟΥ
Νάντια Δέρεμπεη
Όλγα ΣΜΑΓΑΔΟΥ
Στεφάνια Γανικα
Ιωάννα Μαρτακη
Μαρία Χρυσαφη η οποία επιμελήθηκε μόνη της το ρούχο και την ευχαριστώ θερμά , την Φωτεινή Μεμ και φυσικά την πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λυσιστρατη Βάσω ΔΗΜΤΣΙΟΥ !!
Δημήτρης Κωττας Ιοδανης Ξανθοπουλος και Μάριος Πενιρης θα συνοδεύσουν τα κορίτσια μας 
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ την πρόεδρο του Σωματιου Αρτοποιων Γιώργο Παπαδόπουλο για την στήριξη τους ( θα μας ετοιμάσουν ένα υπέροχο μπουφέ ) και φυσικά στην είσοδο θα δείτε αυτοκίνητα και μηχανές εποχής από τη Σέρρες Λ Α Μ Σ
Φυσικά η εκδήλωση θα ξεκινήσει με κάτι πολύ ξεχωριστό που είμαι σίγουρη πως θα μας μείνει αξέχαστο για το θα χορέψουν για μας αθλητές του Κ Α Α ΜΕΑ & SPECIAL OLYMPICS ????????????????????
Φυσικα οι εκπλήξεις δεν σταματούν γιατί θα συμμετάσχουν και οι Sock Troopers !!!
Όλο αυτό δεν θα γινόταν όμως αν δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα και φίλοι που γνωρίζουν καλά την έννοια της προσφοράς ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ δεν θα σταματήσω να μιλώ ποτέ για σένα για την ψυχή σου και για την πολύτιμη βοήθεια σου ,ΛΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ είναι αυτό που λέμε οι ήρωες που δεν φαίνονται όμως κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν χωρίς πολλά λόγια και μόνο με χαμόγελο και αγάπη !!!! Φυσικά το κατάστημα Συλλεκτικων θα ομορφύνει το χώρο ακόμη περισσότερο με τις εξαιρετικές πινελιές του ,όπως και τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ που στηρίζει πάντα τέτοιου είδους ενέργειες !!!
Την Χρυσάνθη Παλαζη είναι από τους ανθρώπους που σηκώνεις το τηλ στα δύσκολα και έτσι απλά όλα γίνονται !!!
Η εκδήλωση γίνετε υπό την αιγίδα του Δήμου Εμμανουήλ Παππα
Παρουσιάζουν η Ζωή Χειμωνιδου ( ήρεμη δύναμη χωρίς αυτή νομίζω δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί χωρίς φίλους που καλύπτουν τα κενά δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σκέφτεσαι όπως και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δαμιανιδη !!!
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον να είναι σίγουρος πως δεν έγινε εσκεμμένα
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΤΣ ΕΣΑΣ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΊΚΡΙΣΜΑ