Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών στη ΔΕΘ

16.09.2015

Για μια ακόμη χρονιά το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών βρίσκεται στη ΔΕΘ, Περίπτερο 12. Μια προσπάθεια που στηρίχθηκε και στηρίζεται σε πολλούς φίλους και συμπαραστάτες του έργου μας. Ο δήμος Εμμανουήλ Παππά, ο Δήμος Σερρών, η Ariadni Papafotiou για τις φωτό. Αλλά και όσοι με γενναιοδωρία μας προσέφεραν υλικό προς πώληση: η Ori Flame και η Katerina Panagiotidou  που προσέφερε τις κρέμες της εταιρίας, η ΥΑΛΚΟ με την προσφορά των διακοσμητικών πιάτων Ιωνίας, οι επώνυμοι και ανώνυμοι εθελοντές με τα έργα τους: 
απίθανες πυρογραφίες, χειροποίητα κοσμήματα, δίπλα στις κάρτες μας και τις υπέροχες κούπες από πορσελάνη με το λογότυπό μας.
Πάνω από όλα όμως η ψυχή της παρουσίας μας στη ΔΕΘ είναι, και πάλι, η εθελόντρια του ΚΕ.ΘΙ.Σ. Λίτσα Παναγιωτίδου, που πάντα ευγενική και  χαμογελαστή επικοινωνεί το έργο μας σε όλους όσους επισκέπτονται το χώρο του ΚΕ.ΘΙ.Σ. στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

 

Κορυφαία διάκριση για αθλητή του Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών Sakis Kyrkoglou στους αγώνες των Special Olympics World Games Los Angeles 2015

02.08.2015

Δύο χρυσά μετάλλια, σκυταλοδρομία και working trails, και ένα χάλκινο (dressage) κατέκτησε ο αγαπημένος μας αθλητής Σάκης Κυρκόγλου του Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.
Συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή των Special Olympics και στις συνοδούς Irene Kapari και Alexia Stergiou και κυρίως στον προπονητή μας Dimitris Meister Mandrinos που οδήγησε το Σάκη ψηλά. Επίσης συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών ( Βέτα Μωυσιαδου, Ioanna Thilikou, Μίλτο Μαντζαρίδη κ. α.), στο σχολείο του, το Ειδικό ΤΕΕ Σερρών, και στην Διευθύντριά του Άννα Παναγιώτου για την άψογη συνεργασία με το Κεθις καθώς επίσης και στην πρόεδρο και φυσιοθεραπεύτρια του Κεθίς Μαρία Λίγκα, η οποία είναι και συνεργάτιδα των Spesial Olympics Hellas.
Η συμμετοχή των αθλητών της ιππασίας του Κεθις στους Spesial Olympics Hellas ξεκίνησε το 2007 όταν οι αθλητές ιππασίας του Κεθις Σάκης Κυρκόγλου, Νίκος Παγανής και Σούζη Λεϊλεκτσόγλου εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη μακρινή Σαγκάη, ο συνοδεύομενοι από τη Μαρία Λίγκα. Η συμμετοχή αθλητών του Κεθις στους Special Olympics συνεχίστηκε και στους αγώνες του 2011 όπου πήραν μέρος ο Σάκης Κυρκόγλου με τους Νίκο Παγάνη, Πασχαλία Κουκούλη και Παναγιώτη Πολίδη και πάλι με τη συνοδεία της Μαρίας Λίγκα
Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες οι επιτυχίες να συνεχίσουν και ιδιαίτερα στον Σάκη Κυρκόγλου οι ευχές μας και οι ευχαριστίες μας δεν μπορούν να χωρέσουν στις λέξεις ενός μικρού σημειώματος.