Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΔΡΑΣΕΙΣ

Το ΚΕΘΙΣ πετάει......... για Μυτιλήνη!!! Ημερίδα θεραπευτικής ιππασίας

02.03.2015

Ως εκπρόσωποι του ΚΕΘΙΣ ( Maria Liga k Chrysa Karra)
ευχαριστουμε τη Rita Mihalaki που μας κάνει την τιμή να μας καλεί στον τόπο της, το Μόλυβο της Λέσβου για να ενημερώσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι η θεραπευτική ιππασία κ η ιπποθεραπεία!!!
Η σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη αρχή!!!!!!!!!!!

Εκδήλωση στήριξης του ΚΕ.ΘΙ.Σ . . . . . . . .με νυφικά

23.02.2015

Στις 25 του Φλεβάρη, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 19.30΄ στο ξενοδοχείο Elpida Resort & SPA πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά πρωτότυπη εκδήλωση στήριξης στο ΚΕ.Θ.Ι.Σ. Το FASHION BRIDES παρουσίασει επίδειξη μόδας νυφικών 2015 καθώςεπίσης το κατάστημα παιδικών ΦΛΩΡΑ παρουσίασε τα ρούχα της ερχόμενης άνοιξης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη πολλών χορηγών και τις εξαιρετικές στον τομέα τους Xristina Xatzopoulou και Zoi Ximonidou.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός μικρού αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστικού video για την λειτουργία του ΚΕ.ΘΙ.Σ και την συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας μικρού ασθενούς του οποίου η οικογένεια μετακόμισε στις Σερρες, για να απολαμβάνει ο νεαρός την ευεργετική ιπποθεραπία.Αυτό όμως που έκανε την εκδήλωση ξεχωριστή ήταν οι μικροί παρουσιαστές των παιδικών ρούχων και κυρίως ότι τα νυφικά δεν παρουσιάστηκαν από  επαγγελματίες μανεκέν. Καταξιωμένες στο χώρο τους Σερραίες, επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογραφίνες, ηθοποιοί, φοιτήτριες προσφέρθηκαν να δοκιμαστούν στην πασαρέλα. Με αλφαβητική σειρά: Ηρώ Γκαλδώρα, Εύα Δαγκαλίδου, Νάντια Δερέμπεη, Αποστολία Ελευθερίου, Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Σταλακτή Ηλιοπούλου, Μελίνα Ιορδανίδου- Σαββαΐδου, Αντωνία Λυκούδη, Μπέτυ Μαλάκου, Αριάδνη Παπαφωτίου, Διαλεχτή Παυλάκη, Ιωάννα Σαχανίδου, Όλγα Σμάγαδου, Όλγα Στρίκου, Μαρία Τσιακίρη, Χριστίνα Χατζοπούλου, όλες όμορφες και λαμπερές κατέκτησαν την πασαρέλα, συνοδευόμενες από τους γαμπρούς μας Ηλία Σαββίδη, Γιώργο Ζοπουνίδη (πρόεδρο Ποντίων φοιτητών) και Δημήτρη Μανδρίνο (προπονητή ιππασίας ΚΕ.ΘΙ.Σ).
 
Την εκδήλωση άνοιξαν νεαρές μαθήτριες της σχολής χορού της Ναταλί Θεοδωρίδου. Ένω υπήρχε μπουφές για τους επισκέπτες. Την δαπάνη της όλης εκδήλωσης ανέλαβαν πολυάριθμοι χορηγοί οι οποίο ανταποκρίθηκαν με συγκινητικη προθυμία.
 
Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε τα αναμενόμενα. Τα έσοδα της εκδήλωσης έδωσαν μια ζωογόνα ανάσα στις μεγάλες οικονομικές ανάγκες του ΚΕ.ΘΙ.Σ., οι οποίες δεν αφορούν μόνο τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου αλλά και τις υποδομές του π.χ. κατασκευή περίφραξης του χώρου κλπ.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας συμπαραστέκονται και δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία των Σερραίων.

Ακούτε τα ποδοβολητά των αλόγων του κεθις???? Καλπάζουμε προς τα Χριστούγεννα!!!

06.12.2014

Μη σας φοβιζει ο καιρος!!! εχουμε κλειστο στιβο ιππασιας στο ΚΕΘΙΣ οπου θα κανουμε βολτες με τα αλογα, θα δημιουργησουμε με πολλες δραστηριοτητες, θα κεραστουμε!!

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ

10.03.2014

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ

Τουρνουά Σκραμπλ στο Κεθις

23.10.2012

Τουρνουά Σκραμπλ στο Κεθις
1/2/3/