Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Πως περνάμε στα καμπ του κεθις...

04.07.2020

Πολλές οι ευχαριστίες μας στους μικρούς και μεγάλους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας!!! Οι οποίοι αποτελούν την μεγαλυτερη και σημαντικότερη δυναμη του ΚΕΘΙΣ...!!!  Με την αγάπη τους και το μεράκι τους... Υποστήριξαν, εμπλούτισαν και υλοποιησαν κάθε ιδέα μας και προγραμματισμό... Με αποτελεσμα να περνουν όλοι μοναδικά[email protected] Pachy, Μιχάλης Καρακώστας, Ναταλία Θυμιαρου, Ιουλία Νικολαΐδου, @Θανος Αθανασίου, Ζωή, Ειρήνη Κηπουρου, Λευτέρης Δημάδης... Μιλάμε για ομαδάρα...Σας ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά!!
Εδώ πρεπει να αναφέρω πως εκτός από τον προπονητη μας Κωνσταντίνο  Δημητρακακη, αναπόσπαστο μέλος της Ομάδας μας αποτελεί ο Βαγγέλης ο σταβλιτης μας... Που είναι δίπλα μας σε κάθε παιδικη τρέλα...! 
 Όσο για τα παιδάκια μας???? 11 μοναδικά... Υπέροχα πλασματα... Το κάθε ένα με την χάρη του!!! Ανάμεικτα συναισθήματα σε κάθε αποχωρισμό... Τουλάχιστον αυτοί οι απο χωρισμοί έχουν μια γλυκιά γεύση και χρωματιστές αναμνήσεις...!!! Έχουν κρυμμένη την ελπίδα μέσα τους, ότι μπήκε ένα λιθαράκι στα όνειρα τους και στις γνώσεις τους... Και ένα σκουντημα προς το δρόμο της αλληλεγγύης και του σεβασμού... Εις το επανιδείν! 
Η Κοινωνική Λειτουργός του ΚΕΘΙΣ
@Natasa Papadopoulou...! ????????????????????????

Κλειστό το κεθις μέχρι νεωτέρας

14.03.2020

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του κεθις,
το κέντρο μας θα παραμείνει κλειστο για το ευρύ κοινό κ για όσο χρόνο το επιτάσσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που ζούμε 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας
Όταν σε λίγο καιρό περάσει η μπόρα το κεθις θα είναι και πάλι “δικό” σας όπως τόσα χρόνια !!
1/2/3/4/5/