Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

ΝΕΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση των ΡΟΤΑΡΑΚΤ για το κεθις

31.03.2021

Ο Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 21.00στην επόμενη τακτική του διαδικτυακή συνεστίαση με θέμα: Γνωριμία με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ. και τη Θεραπευτική Ιππασία” μέσω της πλατφόρμας zoom. Καλεσμένες ομιλήτριες θα είναι η κ. Μαρία Λίγκα, Φυσιοθεραπεύτρια και Πρόεδρος του ΚΕ.Θ.Ι.Σ., η κ. Χρύσα Καρρά, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Θ.Ι.Σ., καθώς και η κ. Νίκη Βογιατζή, Ειδική Παιδαγωγός & Έφορος Δ.Σ. του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, το μοναδικό σε ολόκληρη τη χώρα, έχει ως στόχο τη θεραπεία μέσω του αλόγου (ιπποθεραπεία, θεραπευτική ιππασία) σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, σκλήρυνση κατά πλάκας, παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, αυτισμό, νοητική υστέρηση, καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση, κυρίως των νέων, σε θέματα αναπηρίας και εθελοντισμού.

 

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη γύρω περιοχή, ο Όμιλός μας θέλοντας να βοηθήσει το Κέντρο να συνεχίσει να προσφέρει το εξαιρετικό του έργο, αφιερώνει όλα τα έσοδα της βραδιάς στην ενίσχυση του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Στηρίξτε μας κι εσείς! Σας περιμένουμε όλους εκεί!